Over ons

Wij zijn GTH en daar waar hitte is
voelen wij ons al ruim 60 jaar op
ons best. We zijn gespecialiseerd
in koelkleding en leveren onze
producten aan uiteenlopende
branches die allen één gemene deler
hebben; de mensen die er werken
worden blootgesteld aan extreme risico’s.

Met draagcomfort, draagvlak creëren

Veiligheid staat gelukkig bij steeds meer bedrijven hoog in het vaandel. Helaas constateren we met enige regelmaat dat er een kloof is tussen de mensen die hittewerende PBM’s selecteren en de mensen die ze uiteindelijk moeten dragen. Gevolg is dat de PBM’s niet goed gedragen of zelfs in het slechtste geval helemaal niet gedragen worden. Met draagcomfort kan draagvlak gecreëerd worden en een hoog draagcomfort is één van de kenmerken die de Powercool SX koelkleding, zoals het koelvest, absoluut heeft.

Een gedegen en onderbouwd advies

Hittewerende PBM’s hebben enkel één doel; mensen beschermen die worden blootgesteld aan de extreme risico’s die levensbedreigend kunnen zijn. U zult begrijpen dat een zorgvuldige selectie van dergelijke hittewerende en snijbestendige PBM’s een traject is dat grondig en uiterst zorgvuldig uitgevoerd dient te worden. Een gedegen en duidelijk onderbouwd advies dient daaraan absoluut ten grondslag te liggen. Dat doen we graag voor en met u, bij voorkeur in een persoonlijk gesprek.

Veiligheid en concessies, dat gaat niet samen!

Veiligheid is voor ons de “rode draad”, daarin willen we net als u geen concessies doen. Wat betreft de kwaliteit van de koelkleding die we leveren, nemen geen genoegen met “goed” alleen maar met “het beste”. Hoe vraagt u zich wellicht af? Door enkel en alleen intensieve samenwerkingsverbanden aan te gaan met vooraanstaande producenten. Bedrijven die niet klakkeloos anderen volgen en proberen te kopiëren maar zelf onderzoeken, (door)ontwikkelen en vooroplopen in hun vakgebied.

Wilt u ook veilig(er) werken?

Genoeg over ons. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Het antwoord op deze vraag is simpel; daag ons bij de eerste volgende gelegenheid eens uit en ervaar zelf hoe het ook kan! Hoe? Door ons even te bellen of te mailen, we horen graag van u!

Sluiten