Het snelste en
meest ecologische koelsysteem ooit!

Natuurlijke koeling

E.COOLINE® bootst het koelsysteem van het lichaam na waarin het hart het bloed rondpompt en hitte afvoert via de huid. Op de huid ontstaat zweet dat door het verdamping een verkoelende werking heeft voor het lichaam. Helaas is dit koelsysteem beperkt.

Bekijk de video ►

In tegenstelling tot het menselijk lichaam, kan de high-tech fleece van E.COOLINE® meerdere malen zijn gewicht aan water opnemen én vasthouden. Het water komt alleen vrij door verdamping en niet door (mechanische) druk. Kortom, het lichaam wordt nog steeds gekoeld door verdamping zoals, bijvoorbeeld, door het Powercool SX3 Koelvest.

Perfecte koeling

Door het natuurkundige principe van verdamping koelt E.COOLINE® méér in hogere temperaturen en juist minder in lage temperaturen. Hierdoor heeft u altijd het beste koelresultaat. Verder neemt het high-tech materiaal zweet op en dit stimuleert het natuurlijke koelsysteem van het lichaam. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kan het verkoelende effect zelfs tot enkele dagen aanhouden.

Header-right
Cooline SX3

Zo werkt het:

Stappen

•     Binnen 10 seconden klaar voor gebruik

•     Geen koelelementen nodig, alleen water

•     Verkoeling tot 12 graden Celsius

•     Biedt tot maar liefst 20 uur verkoeling

•     Machine wasbaar en antibacterieel

 

Alle nieuwe E.COOLINE® producten hebben een Deoxx Fresh antibacteriele afwerkingslaag. Deze laag beschermt de vezels van het materiaal tevens tegen geuren. Hygiënische werking van de eerste tot de laatste dag. Deze laag maakt gebruikt van natuurlijk zilver. Het bevat geen nanodeeltjes. Daarom hoeft u geen speciale maatregelen te treffen om onze producten te kunnen gebruiken. (EU Biocidal Products Regulation).

Sluiten