Het snelste en
meest ecologische koelsysteem ooit!

De derde generatie COOLINE high-tech fleece
is verder doorontwikkeld en is daardoor 100% lichter, sneller koelend en effectiever geworden.

De DEOXX Fresh afwerkingslaag geeft het product een antibacteriele werking en is daarmee het eerste hygiënische, wasbare koelmateriaal op de markt.

Zo werkt het

Natuurlijke koeling

E.COOLINE® bootst het koelsysteem van het lichaam na waarin het hart het bloed rondpompt en hitte afvoert via de huid. Op de huid ontstaat zweet dat door het verdamping een verkoelende werking heeft voor het lichaam. Helaas is dit koelsysteem beperkt.

In tegenstelling tot het menselijk lichaam, kan de high-tech fleece van E.COOLINE® meerdere malen zijn gewicht aan water opnemen én vasthouden. Het water komt alleen vrij door verdamping en niet door (mechanische) druk. Kortom, het lichaam wordt nog steeds gekoeld door verdamping door bijvoorbeeld het Powercool SX3 Koelvest.

Perfecte koeling

Door het natuurkundige principe van verdamping
koelt E.COOLINE® méér in hogere temperaturen en juist minder in lage temperaturen. Hierdoor heeft u altijd het beste koelresultaat. Verder neemt het high-tech materiaal zweet op en dit stimuleert het natuurlijke koelsysteem van het lichaam. Afhankelijk van de omgevingstemperatuur kan
het verkoelende effect zelfs tot enkele dagen aanhouden.

  1. Uniek 3D materiaal voor de snelste en meest effectieve verkoeling ter wereld.
  2. Sneldrogend microfiber materiaal met hygiënische DEOXX Fresh afwerkingslaag
  3. Hoogwaardig materiaal
    MADE IN GERMANY

 

Wij hebben, als marktleider, besloten om onze producten te
voorzien van een DEOXX Fresh afwerkingslaag.

Alle nieuwe E.COOLINE® producten hebben deze antibacteriele afwerkingslaag. Deze laag beschermt de vezels van het materiaal tevens tegen geuren. Hygiënische werking van de eerste tot de laatste dag.

E.COOLINE®-technologie gebruikt water omdat de verkoeling, gegenereerd door 333 watt aan verdampingskracht, zorgt voor de meest natuurlijke vorm van verkoeling. Hierdoor is het extra belangrijk dat onze producten schoon en hygiënsich blijven,
zelfs bij langdurig gebruik.

Belangrijk

De vezelbeschermingslaag die gebruikt wordt in de E.COOLINE®-productlijn maakt gebruikt van natuurlijk zilver. Het bevat geen nanodeeltjes. Daarom hoeft u geen speciale maatregelen te treffen om onze producten te kunnen gebruiken. (EU Biocidal Products Regulation).

Sluiten